Caspar Frausing er manden bag Fysio Equipment, og har en baggrund som fysioterapeut gennem flere år. Caspar har set adskillige patienter med problemer såsom nakkesmerter, migræne, skuldersmerter, lændesmerter mv. Igennem sit arbejde med disse patienter har Caspar ofte diagnosticeret problemerne til at stamme fra en dårlig holdning. Og Caspar ønskede længe at udvikle et produkt, der kunne hjælpe mennesker med at få en bedre holdning, og samtidig hjælpe dem på vej til efterfølgende også at kunne klare sig uden produktet, dvs. hjælp til selvhjælp.

En dag fandt Caspar produktet Holdningstrøje ®, som er opfundet af en patient og en kiropraktor i USA. De havde samme mål som Caspar – at udvikle et produkt som hjælper mennesker til en bedre holdning, men som samtidig ikke gør én afhængig af brugen. Der gik ikke længe, så havde Caspar bestilt en masse trøjer til afprøvning, for at sikre at han selv kunne stå inde for effekten af trøjen. 

I samarbejde med Fadia El-Tal etablerede Caspar Frausing virksomheden Fysio Equipment, som var den første importør af en Holdningstrøje ® i Skandinavien. Fysio Equipment har eksisteret siden 2012, hvor meget af arbejdet gik med at rejse rundt og vise en Holdningstrøje ® frem til fysioterapeuter, kiropraktorer og sportsfolk. Nu har Danmark og resten af Skandinavien købt ind på konceptet og fået en forståelse for, hvad en Holdningstrøje ® kan hjælpe med. 

I dag har Caspar Frausing på sin klinik i Vanløse showroom, hvor man kan prøve en Holdningstrøje ® og få vejledning i brugen, således at man får den optimale effekt ud af trøjen. Man skal blot bestille en tid til prøvning af en Holdningstrøje ® på følgende link.