Den 27.-29. september var Fysio Equipment på Sund Livsstil messen i Øksnehallen i København. Vi havde showroom med holdningstrøjen, hvor alle kunne prøve en holdningstrøje og mærke effekten af den. Det er 5. gang vi er på Sund Livsstil messen, og det er tydeligt at mærke, at der er flere og flere der har hørt om holdningstrøjen og er nysgerrige efter at prøve den af.
Det var en fornøjelse at møde en masse mennesker, der ønsker at være gode ved deres krop, og ikke mindst de særdeles gode oplevelser, når der var personer, som kom med smerter og kunne mærke en effekt i ryg og nakke med det samme de fik holdningstrøjen på!
Vores messebesøg har været altafgørende for at lære den danske befolkning holdningstrøjen at kende og ikke mindst overbevise kunderne om at det faktisk ER sandt, at man kan mærke en forskel med det samme!
Næste gang vi skal på messe er Øksnehallen i september 2016. Der er længe til, men du kan også komme ind i vores showroom hos vores fysioterapeut Caspar Frausing i Vanløse og prøve en trøje – han har åbent hver dag 😉