Handelsbetingelser

Produktinformation

www.fysioequipment.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til info@fysioequipment.dk.

Priser

I webshoppen har du mulighed for at betale med Visa, MasterCard, Discover eller American Express. Alle priser på www.fysioequipment.dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt. Priserne kan ændres løbende, køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen.

Bestilling

Præsentation af varer sammen med en pris på www.fysioequipment.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra www.fysioequipment.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til www.fysioequipment.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem køber og www.fysioequipment.dk er først indgået, når www.fysioequipment.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

Betaling

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PayPal i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PayPal der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra www.fysioequipment.dk.

Kontooverførsel som betaling

Såfremt du foretrækker at indbetale via en kontooverførsel er dette også muligt ved at angive:

Navn, adresseoplysninger samt oplysninger om produkt der er bestilt, f.eks.:
EVE Holdningstrøje, hvid, str. M.
Supplér gerne med en mail om dit køb.

Indsæt beløbet på konto:
Reg.nr 3186
Kontonr 0010624878

Vi fremsender herefter dit produkt så snart vi modtager pengene.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Fortrydelsesret

Meddeler køber Fysio Equipment, at køber har fortrudt sit køb inden 30 dage efter levering, tilbagebetaler Fysio Equipment det modtagne beløb, dette gælder både tilbagebetaling af produkt og fragt. Fysio Equipment returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 21 stk. 3 og 4. Afsender betaler selv for fragten for det tilbageleverede.

For at lette ekspeditionen, bedes der inden tilbagesendelse af returvarer, rettes henvendelse via mail til info@fysioequipment.dk, at der ønskes at gøres brug af fortrydelsesretten. Varer der returneres ufrankeret eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark – ikke alternative pakke distributører, da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt produktet.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) – det gælder ikke varer afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder.

Fysio Equipment tilbagebetaler de modtagne beløb, når den returnerede varer modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.

Reklamation

Er varen beskadiget, eller er der fejl på varen ved modtagelsen, kan du reklamere.

Varer der returneres med reklamation, kan leveres til Fysio Equipment, der leverer en ny vare inden 7 dage. Hvis ny levering ikke er mulig, vil Fysio Equipment tilbagebetale beløbet til kunden indenfor 7 dage.

Returnering eller reklamation skal ske til nedenstående adresse.

Reklamationretten er gældende i 24 måneder. Dog bedes du reklamere inden for 2 måneder efter at fejlen/manglen er konstateret.

Vedr. levering og betaling, kan du henvende dig til nedennævnte adresse eller på tlf. +45 206 206 94 (mandag-fredag 9 -15).

Forbehold

Ethvert ansvar og erstatningskrav angående varen rettes mod Fysio Equipment som sælger af produktet.

Fysio Equipment påtager sig ikke yderligere ansvar for eventuelle forsinkelser og fejl.

Fysio Equipment påtager sig intet ansvar for indirekte skader.

Kunden er omfattet af de rettigheder, der fremgår af den danske Markedsføringslov og den danske Lov om visse Forbrugeraftaler.

Betingelserne er gældende pr. 1. november 2012.

Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.

Leveringsbetingelser

Det tilstræbes, at varerne sendes med posten førstkommende hverdag efter modtaget ordre. Forvent at der går 2-3 hverdage.


www.fysioequipment.dk drives af:

Fysio Equipment I/S

CVR nr: 34986983

Skippingevej 15,

2700 Brønshøj

Tlf +45 206 206 94/+45 31 32 33 42,


Forbehold for ændringer:

Fysio Equipment forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.