Vi ønsker IKKE, at du bliver for længe

Skoven311 er dit åndehul, hvor du møder professionelle og engagerede behandlere. Vi tilbyder fysioterapi, osteopati, body-SDS, yoga, træning og foredrag – og meget mere, med udgangspunkt i ”det hele menneske”.

Krop og psyke hænger sammen. Vores fokus er derfor at finde nøglen til et aktivt liv i balance – for dig. Vi kombinerer vores kompetencer i huset, så du får en second opinion i forhold til din behandling.

Hos Skoven311 ønsker vi at hjælpe dig ud af dine problemer hurtigst muligt, men med et holdbart resultat. Ser vi ikke forbedring i løbet af ganske få behandlinger, revurderer vi indsatsen. Muligvis er der behov for at opsøge en anden type behandler i huset, dér kommer tværfagligheden i spil.

Find vores behandlere her:

Caspar Frausing

Caspar Frausing

Fysioterapeut

Caspar har de sidste 10 år arbejdet med smerter af enhver art og afhjulpet mange kunder som selvstændig gennem de sidste 7 år. Variationen af klienter er stor, men fælles for dem alle er, at de gerne vil deres problem til livs. Netop problemet er i fokus hos Caspar og ikke kun behandling af symptomet.

Caspar arbejder med hele kroppen og ved at fokusere på andre områder end kun selve smerten, kommer man til en holdbar løsning. Løsningen er aldrig givet på forhånd men kommer frem i undersøgelsen og gamle “skader” skal ofte konfronteres før spændinger løsnes.

www.fysplus.dk

Rikke Høpfner

Rikke Høpfner

Yoga instruktør

Med erfaring fra mere end 20 år som privatpraktiserende fysioterapeut samt uddannelse som NLP-samtaleterapeut, healing og hypnose, kommer Rikke godt rundt om ‘det hele menneske’. Det mærker man tydeligt i både hendes kropsbehandlinger og undervisning. Der er plads til både naturvidenskab og alternative tanker, store og små skavanker/sygdomme, sjov og alvor.

Rikke kender vigtigheden af at møde folk, der ‘hvor de er’, derfor vil du opleve at blive klogere på dig selv og din krop, ‘møde dig selv’, få viden og indsigt til at hjælpe dig selv på vej, i den retning du ønsker. Uanset om det er fysisk, mentalt eller spirituelt.

www.rikkehøpfner.dk

Karin Almer Nielsen

Karin Almer Nielsen

Body-SDS kropsterapeut

Karin er uddannet i 2014, har behandlet siden 2012, og har fokus på det moderne menneskes skavanker. Karin brænder for Body-SDS – et effektivt dansk udviklet alternativt behandlingssystem, der sigter på at skabe plads i kroppen, så vi kan rumme det liv, vi lever. Typisk præges vi af mange input til intellektet, stillesiddende arbejdsstillinger, frygt for egne følelser og for meget fed, sød og forarbejdet mad. Hvornår og hvordan hver enkelt person føler sig ramt er imidlertid meget forskelligt. Derfor er ikke to behandlinger ens og indføling er udgangspunktet. Karin har både klienter med primært fysiske og psykiske udfordringer og også klienter som ikke præcis ved, hvad problemet er, men bare håber at kunne få det bedre uden rigtigt at vide, hvor de skal gå hen. Karin behandler også gravide, børn og babyer. Alle er velkomne – også til bare at ringe og høre nærmere:-)

www.kroptur.dk

Christina Hedegaard Jørgensen

Christina Hedegaard Jørgensen

Doula Mama<br /> Christina

Doula Mama Christina konceptet er udviklet til smertelindring, mere glæde gennem graviditeten, bedre fødsler, roligere start på familielivet og styrkelse af oplevelsen af tryghed hele vejen igennem. Med gennemtestede principper i en nærende blanding af NLP-coaching, akupressur, rebozo-massage, og meditativ visualisering er du i de bedste hænder.

Jeg tilbyder individuel og professionel forberedelse til graviditet, fødsel og efterfødsel.

Jeg er uddannet fødselshjælper og Doula (udtales ”dula”) i USA, The Palms Birthhouse og hos Fødeklinik Maia i Danmark. Min mangeårige erfaring indenfor motivation og positiv forandring, er med til at gøre mit doula-virke helt særlig.

  • Uddanner Doulas og holder workshops for professionelle og private
  • Har et tæt samarbejde med jordemødre
  • Deltager løbende i fødsler som privat doula

www.doulamamachristina.com

Linda Clod Præstholm

Linda Clod Præstholm

Yin yoga underviser

Jeg er Yin Yoga lærer med en baggrund som sygeplejerske hvor jeg har arbejdet på akutmodtagelser, senere med behandling af alvorligt syge kræftpatienter. Jeg har også en kandidat i It & Forretning. I dag arbejder jeg som selvstændig. Udover at jeg underviser i Yin Yoga udbyder jeg også terapi (Somatic Experiencing) til stressramte, folk med akutte og kroniske belastningsreaktioner og angst. Jeg er uddannet Yin Yoga lærer hos Yin Yoga In Asia, og min yin yoga stil er kraftigt funderet i Traditionel Kinesisk Medicin, hvor jeg også trækker på nyeste viden om fascia og energi-medicin herunder meridianlærer. Jeg har desuden undervist i meditation og Buddhisme de sidste 10 år, hvilket også afspejles i min yogaundervisning.

www.lindaclodpraestholm.com

Er du klar til at få det bedre?

Og vil du gøre en indsats? Så kontakt os og kom i gang med et liv i bevægelse

3 + 12 =

Her finder du os

Gammel Hareskovvej 311 B, 3500 Værløse

Skoven311

Bus 165 kører fra Herlev til Hareskoven St.

S-tog linie A holder på Hareskoven St.

Fra stationen er der 200 m gang til klinikken.
Der er gratis parkering lige foran døren samt på vejene i kvarteret.