Bevægelse er din behandling

Din krop er skabt til at hele sig selv. Skader du én kropsdel, vil andre områder kompensere i et forsøg på at løse de opgaver, du kaster dig ud i. Det er en fantastisk egenskab, men det betyder også, at en skade kan forårsage en ubalance, der forårsager andre problemer – selv mange år senere. Derudover påvirker psyke, hormoner og fysik hinanden, og mange oplever gener på grund af stillesiddende arbejde.

Behandling hos Skoven311 tager udgangspunkt i ”det hele menneske”. Vi fokuserer på at finde ud af, hvor problemet gemmer sig, mere end, hvor det gør ondt! Vores opgave er at hjælpe dig med at mærke de signaler, din krop sender og åbne op for din krops unikke ressourcer gennem den rette træning, bevidsthed og bevægelse.

Hos Skoven311 ved vi, at der er flere veje til målet. Vi tilbyder derfor forskellige behandlingsformer – og vi bruger hinanden som sparringspartnere for at give dig dén behandling, der virker for dig.

Vi tilbyder behandling inden for:

  • Fysioterapi

Døjer du med smerter, du ikke ved, hvordan du kan komme af med igen?  Roden til problemet er sjældent der, hvor smerten befinder sig. Har du eksempelvis ondt i knæet, kan det være, at der skal laves øvelser med skulderen. fysPLUS er din fysioterapeut i Hareskovby, der hjælper dig med hurtig behandling og lindring af smerter.

Fysioterapeut Caspar Frausing ser kroppen som det store økosystem, det er. Er der noget, som er overbelastet, vil det give smerter andre steder i kroppen. Det er derfor vigtigt at finde ud af, hvor problemet er opstået for at styrke netop det område, så økosystemet kan fungere optimalt igen. 

Der er stor fokus på at få ændret på hvordan kroppen fungerer, ellers vil den blot agere som den hele tiden har gjort, og som i sidste ende har udløst de smerter du kæmper med. www.fysplus.dk

  • Body-SDS

Vores Body-SDS’er Karin Almer Nielsen er klar til at tage sig af dine fysiske spændinger og dine eventuelle smerter og dine konkrete problemer, der fortæller om dine tanker og følelser, og omvendt. Dette er også historien om, hvor du har været og hvad du har behov for nu. Når vi lærer at mærke vores krop, læse dens signaler, stole på dem og handle på dem, får vi det bedre og bedre. 

Jeg kan støtte dig, vække din kropsbevidsthed og til dels guide dig, i det omfang du selv søger denne læringsproces, både fysisk og psykisk, for det kan være overvældende og forvirrende at prøve at gøre alene, når man ikke er vant til det. Nogle mennesker har kun brug for én behandling – de fleste har glæde af flere – og mange bruger behandlingerne jævnligt, for at holde kontakten til kroppen, og komme overbelastning i forkøbet.

Man kan godt få det værre i en periode før man får det bedre. Når skuden begynder at vende, vil du til gengæld føle dig meget stærkere og i stand til at fortsætte på egen hånd. Hele vejen igennem er det reelt dig der gør arbejdet, og tager ansvaret for dit eget velbefindende. www.kroptur.dk

  • Rebozzomassage

Rebozo er en massageteknik, der kombinerer traditionel afspænding og udstrækning med massage. Det giver velvære, virker forløsende og kan bruges til behandling af graviditetsgener så som ryg- og lændesmerter, iskias, fordøjelsesproblemer mm. Massagen bruges også til at afspænde muskulaturen i bækkenet, og dermed skabe de bedste betingelser for at barnet kan søge korrekt ned i bækkenet. Det er en fantastisk måde at afspænde krop og bækken på. Massagen udøves bl.a. med et langt klæde, og med massagen er det muligt at nå ind til psoas musklen, den dybeste muskel i det menneskelige legeme. Psoas, der også kaldes sjælemusklen, påvirker vores balance af knogler og muskler, fleksibilitet og styrke, men den er også budbringer for nervesystemet. En spændt eller skæv psoas muskulatur er som en labyrint for det ufødte barn at navigere i og kan resultere i høj ligestand, uregelmæssig hovedstilling eller afgledet placering i bækkenet.

Kontinuerlig rebozo massage gennem graviditet sikrer ikke kun en afspændt krop og bækken, men også kropsbevidsthed og forbindelse til muskulaturen.

Hvis din baby ikke vender med hovedet ned efter uge 34+0, kan rebozo være en tidlig og mild måde at invitere barnet til at vende sig. Man kan også med god fordel bruge rebozo som supplement lige inden et traditionelt vendingsforsøg; en afspændt krop og en rolig baby giver bedre chancer for et vellykket forsøg. www.doula.dk

  • Babydans

Det er mor/far eller anden voksen, som danser med baby i armene, i bæresele, vikle eller slynge.
Du er også velkommen som gravid.

Vi danser simple koreografier og lærer dansetrin samt får stimuleret egne sanser og det lille barns sanser. Har barnet brug for en pause, trækker du dig blot tilbage for at vende tilbage igen på dansegulvet.

Holdet er for dig som vil stimulere dit barns sanser yderligere, i form at bevægelse og sanseindtryk. I får en anden nærhed sammen i et dansende rum til god musik i fællesskab med andre små børn og voksne.

Vi danser alle stilarter og trin, i et tempo som er tilpasset barnet og dig.

  • Yoga

  • Efterfødselstræning

 Efterfødselstræning henvender sig til dig, der ønsker at genopbygge kroppens styrke og smidighed efter graviditet og fødsel.

Graviditet og ikke mindst fødsel er en hård belastning for kroppen. Træningen vil hjælpe dig med at genvinde din styrke og smidighed, samt lindre eventuelle gener opstået i forbindelse med graviditet og fødsel. Desuden vil træningen forberede kroppen på den belastning der følger med at få en lille ny.

Kom gerne til træningen med din baby. Træningen vil være en blanding af konditions- og styrketræning, med elementer fra FysioPilates og Yoga. Hvis der er stemning for det, inddrager vi babyerne aktivt i træningen.

Det anbefales at starte tidligst 6-8 uger efter fødsel. 
Antal af deltager på holdet er begrænset af hensyn til babyerne. Desuden vil der være tid til individuelle hensyn og instruktioner. Derfor vil holdet være på max 6-8 deltagere pr. hold.

Der starter løbende nye hold, så kontakt os gerne og se på Facebook hvornår næste hold starter op.

 

  • F.O.K.U.S træning

Ring 206 206 94 og hør, hvordan vi kan hjælpe dig? Du kan også kontakte os via kontaktformularen herunder

Er du klar til at få det bedre?

Og vil du gøre en indsats? Så kontakt os og kom i gang med et liv i bevægelse

14 + 5 =

Her finder du os

Gammel Hareskovvej 311 B, 3500 Værløse

Skoven311

Bus 165 kører fra Herlev til Hareskoven St.

S-tog linie A holder på Hareskoven St.

Fra stationen er der 200 m gang til klinikken.
Der er gratis parkering lige foran døren samt på vejene i kvarteret.